Handelsbetingelser for Lerchereden® 2024

HANDELSBETINGELSER, FOR LERCHEREDEN®2024

HANDELSBETINGELSER:
Produkter købt gennem Lerchereden® er købt som beset, uanset købssted.
Der byttes ikke produkter og gives ikke penge retur samt udstedes ikke tilgodebeviser.
Køb foregår enten kontant, via mobilepay eller via kontooverførsel.
Der udstedes ingen garantibevis og er ingen garantiordning for produkter.

LERCHEREDEN KONCEPTET:
Lerchereden®© arbejder, så vidt det er muligt, efter pricippet om genbrug og genbrugsmaterialer med fokus på miljøet. Dette indebærer også at udførte produkter der ikke er solgt, kan indgå i nye produkter.
Alle produkter fra Lerchereden®© er, enten signeret af og/eller stemplet med, Didde Lerche®© og/eller Lerchereden®© stempel og/eller logo, for at sikre originalitet og kvalitet i produkterne.

SIKKERHED:
Depositum er kunstneren Didde Lerche©®s og Lerchereden©®s sikkerhed for at opnå en minimums salgspris, der dækker materialeforbug og arbejdstimer.
Lerchereden©® forbeholder sig derfor ret til at opkræve et forudbetalt depositum på bestilte eller reserveret produkter. Depositum til Lerchereden©® fastsættes ved bestilling og reservering og nedskrives sammen med en salgspris, således at depostum kan fratrækkes aftalte salspris ved levering af produkt.
Depositum samt salgspris fastsættes efter størrelse på produkt, materialebrug og forbrug af arbejdstimer.

VED IKKE SALG:
Gennemføres køb ikke, efter bestilt og udført arbejde, tilbagebetales der IKKE depositum og produkt udleveres IKKE. Ejerskab og rettigheder af og over produkt tilfalder i dette tilfælde automatisk til Kunstner og designer Didde Lerche ©® og Lerchereden©®. Se venligst yderligere lov om copyright og kunstneres ejerskab og rettigheder over kunstværker.
Lerchereden forholder sig ret til at ændre, tilpasse og redigere i handelsbetingelserne til enhver tid og der skal tages forbehold for, at der kan opstå fejl, mangler og ændringer.


COPYRIGHT & TRADEMARK:
Lerchereden® er en privatejet kreativt værksted samt en selvstændig og uafhængig kunsthåndværksbutik og galleri for keramik og brugskunst, på Sydsjælland i Danmark, iværksat og ejet af Didde Lerche®.
Alle foto, illustrationer, designs og produkter herfra samt på online medier, internettet samt vist via udstillinger her og gennem Lerchereden® tilhører derfor Didde Lerche®©.
Lerchereden® samt Didde Lerche®, er et registreret varemærke og alle fotos, illustrationer, designs og produkter herfra, sælges kun gennem Lerchereden®©.
Se Patent & Varemærkestyrelsen for yderligere informationer om rettigheder og ejerforhold ved registrerede varemærker.
Endvidere kan informationer omkring rettigheder til designs og kunsthåndværker ved design og salg, søges på nettet.

EJERSKAB:
Lerchereden©® er iværksat og ejet af Didde Lerche©®.
Didde Lerche©® & Lerchereden©® er registrerede varemærker.

Produkter på siden, kan være udstillet, solgt eller privatejet. Der skal tages forbehold for fejl og mangler på siden, der løbende er under udvikling og konstruktion.Tekst, billeder og illustrationer Copyright© Lerchereden® & Didde Lerche® 2024.